Hier vindt u de meest recente activiteiten en evenementen op het gebied van militaire boeken en/of militaire onderwerpen:

Zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018
OVERLOON – Militracks Overloon
Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Duitse voertuigtechniek van de Tweede Wereldoorlog is Militracks een must! Twee dagen lang staan deze voertuigen centraal en heeft u de gelegenheid om ze rijdend te zien – en erop mee te rijden! Bovendien is ook het museum zelf natuurlijk beide dagen open (toegang inbegrepen in de entreeprijs).  Voor meer informatie, klik hier!

26 mei tot 1 oktober
MARECHAUSSEEMUSEUM BUREN – Operatie Schiphol
Het Marechausseemuseum in Buren laat met deze fototentoonstelling “Operatie Schiphol” zien hoe de moderne en vaak jonge Marechaussee op de grootste luchthaven van Nederland, Schiphol, zijn werk uitvoert. Het grootste deel van de Marechaussee werkt nu op deze dynamische plek waarbij Schiphol als stad functioneert. Fotograaf Jannes Linders (1955)  laat ons zien hoe verfrissend en met bravoure de Marechaussee de reiziger op deze dynamische plek, een gevoel van rust geeft voordat we op reis gaan.

1 en 2 september
VLIEGBASIS TWENTE – International Army Show
In het weekend van 1 en 2 september wordt de 2e editie georganiseerd van de International Army Show op Vliegveld Twenthe. U kunt dan weer een gevarieerde show verwachten met onder andere een Militaria Beurs, Thema Expositie Legervoertuigen, Live Reenactment met Battles, Music Stages, Meet & Greets, een Veteranen Area, Concours d’Elegance en een Tank Area! Dit jaar wordt nog spectaculairder met ook enkele onderdelen in de lucht! Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg ons op Facebook! Voor meer informatie, klik hier!

25 APR 2018  T/M 28  OKT 2018
NATIONAAL MILITAIR MUSEUM SOEST – Tentoonstelling ‘Willem’
In 2018 is het 450 jaar geleden dat de Tachtigjarige Oorlog begon. Willem van Oranje speelde een belangrijke rol in de Tachtigjarige Oorlog en legde de basis voor het ontstaan van de Republiek van de Zeven Verenigde Nederlanden. Het NMM staat stil bij dit historische moment en opent 25 april de tentoonstelling ‘Willem’. Voor meer informatie, klik hier!