De BKMilitaireBoeken is verkrijgbaar op verschillende plaatsen. Natuurlijk is deze special over militaire boeken te vinden bij elke bibliotheek en boekhandel die ook de Boekenkrant verspreidt. Klik hier voor een overzicht van verspreidingsadressen, dan vindt u altijd een BKMilitaireBoeken bij u in de buurt!

Naast deze adressen is de BKMilitaireBoeken te vinden bij de volgende aanbieders van militair erfgoed.

AMSTERDAM Verzetsmuseum   Plantage Kerklaan 61  1018 CX Amsterdam
In het Verzetsmuseum maak je een wandeling door Nederland in bezettingstijd en ontdek je hoe het verzet zich geleidelijk ontwikkelt. Het gaat niet over helden en schurken, maar over gewone mensen, die in een moeilijke tijd voor dilemma’s komen te staan en keuzes moeten maken.

BEEK Oorlogsmuseum Eyewitness  Maastrichterlaan 45 6191ABeyewitnessLogo
Sta oog in oog met de Tweede Wereldoorlog in Oorlogsmuseum Eyewitness! Levensechte museummannequins brengen de unieke collectie tot leven. Oorlogsmuseum Eyewitness maakt een onvergetelijke indruk!

BUREN Marechausseemuseum Weeshuiswal 9 4116BR MarechausseeMuseum_logo_FCHet Marechausseemuseum illustreert de geschiedenis van de Koninklijke Marechaussee en alle aspecten van het hedendaagse werk van de Marechaussee komen uitgebreid aan bod.

DEN HELDER Marinemuseum Hoofdgracht 3  1781AA
Op de voormalige Rijkswerf ervaart u de geschiedenis van de Nederlandse marine. Hoe MarineMuseum_logo_FCbeschermde de zeemacht de handel in vroeger eeuwen en wat doet de marine nu?

DOORN Museum Huis Doorn  Langbroekerweg 10 3941 MT
Museum Huis Doorn ligt op een schitterend landgoed in een fraai park. Het Huis is inmiddels een museum. Daarnaast ligt het paviljoen met wisselende Museum Huis Doornexposities en de vaste tentoonstelling over WO1

GRONINGEN Joël Stoppels Battlefield Tours Calvijnstraat 4 9746 BE
Als gids van Battlefield Tours neem ik u mee op ontdekkings- herdenkingsreis langs de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog in Europa in een veelzijdig aanbod van tours.

IJMUIDEN AAN ZEE Bunker Museum Kennemerstraat 38 2021ED
IJmuiden/Kennemerland worden hier getoond: de Duitse bezetter, het Verzet, de burgers. Er is ook een breed scala aan rondleidingen

KORNWERDERZAND Kazematten museum Afsluitdijk 5 8752 KP
Beleef het verhaal van de enige plek in Europa waar in mei 1940 de Duitse Blitzkrieg niet verder kwam

MariniersMuseum_logo_FCROTTERDAM Mariniersmuseum   Wijnhaven 7 13 3011WH
Met behulp van persoonlijke verhalen, tentoonstellingen, schoolprogramma’s, activiteiten in alle schoolvakanties en online verdieping krijgt de marinier hier een eigen gezicht.

SOEST Nationaal Militair Museum  Verlengde Paltzerweg 1 3768 MXNMM_logo_FC
Het NMM belicht de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in heden, verleden en toekomst aan de hand van persoonlijke en actuele verhalen en objecten.

 

TIENHLogo Battlefield Bus ToursOVEN AER Battlefield Bus Tours Westbroekse Binnenweg 56a 12 3612AJ
Georganiseerde busreizen naar Normandië, Auschwitz en het Ardennenoffensief onder leiding van een deskundige gids

 

logo-nmkvVUGHT Nationaal Monument Kamp Vught Lunettenlaan 600 5263 NT
Kamp Vught was het enige SS-concentratiekamp buiten nazi-Duitsland en viel rechtstreeks onder commando van het SS-hoofdkantoor in Berlijn. Ruim 32.000 mensen waren tussen januari 1943 en september 1944 gevangen in het kamp, waarvan een deel sinds 1990 een herinneringscentrum is.

ZONNEBEEKE Kenniscentrum Memorial Museum Passchendaele 1917 Ieperstraat 1 8980
Het museum brengt op een aangrijpende en aanschouwelijke manier het verhaal van de Eerste Wereldoorlog met bijzondere aandacht voor de Derde Slag bij Ieper, ook gekend als Slag bij Passendale.

Wilt u dat de BKMilitaireBoeken ook komt te liggen in uw militaire museum,  bezoekerscentrum of  herinneringsplek? Neem dan contact op met ons via info@militaireboeken.com of  +31302231718