Tweede editie Militaire Courant verkrijgbaar vanaf 29 oktober

Vanaf vandaag, 29 oktober, wordt de tweede editie van de Militaire Courant bezorgt bij scholen, militaire musea en andere organisaties die betrokken zijn bij Defensie. De Militaire Courant is een krant met militair nieuws voor een breed publiek en een boekenrubriek van www.militaireboeken.com

MC NOV18_p1 met barcode-page-001Voor de nieuwe Militaire Courant verzorgt www.militaireboeken.com de boekenrubriek met artikelen, recensies en interviews over de volle breedte van het militaire boekenlandschap, van krijgsgeschiedenis tot kinderboeken.
We hebben gesproken met Claire Felicie over haar nieuwe

Claire Felicie Graag fotograaf vermelden Saskia Berdenis van Berlekom
Claire Felicie

tentoonstelling, we besteden aandacht aan de Tachtigjarige Oorlog, die inmiddels 450 jaar geleden begon, en de Eerste Wereldoorlog, die 100 jaar geleden eindigde, maar bespreken ook het nieuwe boek van Rudi Vranckx, Mijn Kleine Oorlog, over zijn belevenissen als oorlogsverslaggever in de afgelopen dertig jaar.

Militaire Courant

‘Geen vrede zonder krachtige krijgsmacht’ stelde generaal Middendor p kort voor zijn aftreden als Commandant der Strijdkrachten. Dat is ook onze visie. Met de Militaire Courant willen we een kwalitatief hoogwaardig nieuwsmedium Officier_in_de_Militaire_Willems-Ordeaanbieden waarbij bewustwording van het publiek over nut en noodzaak van het leger centraal staat.
Ook in de tweede editie van de Militaire Courant is weer een mooie mix van militair nieuws opgenomen. Zo besteden wij aandacht aan het 225-jarig bestaan van de rijdende artillerie en de Militaire Willemsorde. Daarnaast spreken we politica Hanke Bruins Slot en bezoeken we de Koninklijke Militaire Academie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s