Tweede editie Militaire Courant verschijnt op 15 oktober

Op 15 oktober verschijnt de tweede editie van de Militaire Courant, een krant met militair nieuws voor een breed publiek. En een boekenrubriek, verzorgt door http://www.militaireboeken.com  

Militaire Boekenrubriek

2018.7.9 Logo MilitaireboekenNaast de algemene militaire onderwerpen van de Militaire Courant, zal er ook aandacht besteed worden aan militaire boeken. De website www.militaireboeken.com verzorgt de boekenrubriek, met  artikelen, recensies en interviews over de volle breedte van het militaire boekenlandschap, van krijgsgeschiedenis tot kinderboeken.
Voor deze editie hebben zij gesproken met Claire Felicie over haar nieuwe tentoonstelling, samengewerkt met het blog Mama met Missie en zullen ze aandacht besteden aan de Tachtigjarige oorlog, die inmiddels 450 jaar geleden begon, en de Eerste Wereldoorlog, die 100 jaar geleden eindigde.

Mooie mix van militair nieuws

‘Geen vrede zonder krachtige krijgsmacht’ stelde generaal Middendorp kort voor zijn aftreden als Commandant der Strijdkrachten. Dat is ook onze visie. Met de Militaire Courant willen we een kwalitatief hoogwaardig nieuwsmedium aanbieden waarbij bewustwording van het publiek over nut en noodzaak van het leger centraal staat.

Ook in de tweede editie van de Militaire Courant zal weer een mooie mix van militair nieuws worden opgenomen. Zo besteden wij aandacht aan het 225 jarig bestaan van de rijdende artillerie, de nieuwe ridder in de Militaire Willemsorde en zijn Apache helikopter, spreken we politica Hanke Bruins Slot en bezoeken we de Koninklijke Militaire Academie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s