Militaria Beurs Keep Them Rolling op 25 maart in Gorinchem

Op 25 maart 2018 organiseert Keep Them Rolling van 09.00 tot 15.00 uur haar Militaria Beurs in de evenementenhal  te Gorinchem. 

PROMOTIE – De Militaria Beurs is uitgegroeid tot hét ontmoetingspunt voor iedereen, die een legervoertuig heeft of interesse heeft in de Tweede Wereldoorlog en later. Er is van alles te koop, van voertuigen tot allerlei onderdelen, van uniformen, insignes tot uitrusting en gebruiksvoorwerpen, van tenten tot van alles voor een mooi display, van technische manuals, historische boeken tot films op DVD.

De beurs is ook een gewild familie-uitje geworden: er is vintage burgerkleding te koop voor het hele gezin, er is zelfs een kapster om het haar in WO 2-stijl te kappen en er is een springkussen voor de kinderen. De cateringbar met groot terras biedt een uitstekende gelegenheid om even uit te rusten, iets te eten of drinken en bij te praten met vrienden en kennissen. De beurs wordt muzikaal omlijst door de dames van Double2, die liedjes zingen van de Andrew Sisters en andere liedjes uit de Tweede Wereldoorlog.

Entree voor de beurs is vijf euro per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis) en parkeren is gratis.

evenementenhal  te Gorinchem

adres: Franklinweg 2, Gorinchem-Oost.

www.ktrbeurs.nl

MPU KTR promo beurs 25-3-2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s