Een dieper inzicht in Amerikaanse geschiedenis

PROMOTIEBERICHT – We worden overspoeld met informatie over de Verenigde Staten. De verkiezing van de Amerikaanse president gaat ons allen aan. Veel van ons dagelijks nieuws betreft Amerika. We denken het land te kennen. Dat is misleidend. Het moderne Amerika is in al zijn complexiteit niet te begrijpen zonder kennis van zijn geschiedenis.

Deze Geschiedenis van de Verenigde Staten laat de lange lijn van de Amerikaanse ontwikkeling zien. Van de burgeroorlog tot de Tweede Wereldoorlog, van de Vietnamoorlog tot de War on Terror. Het verhaal van vier eeuwen Amerikaanse geschiedenis geeft inzicht in de opkomst van Amerika en plaatst de problemen van het rijkste en machtigste land van de wereld in hun context.

“Deze doorwinterde pionier van het betere geschiedenisboek levert een helder en evenwichtig werk af” – Niels Morsink in Humo ****

Klik hier  voor meer informatie

Frans Verhagen, Geschiedenis van de Verenigde Staten, Boom Geschiedenis, 512 pagina’s, ISBN 978 90 587 5814 9 (€39,90)

Geschiedenis VS

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s