De BKMilitaireBoeken zoekt partners in erfgoed

In november verschijnt de nieuwste editie van de BKMilitaireBoeken. Deze editie zal als thema ‘erfgoed’ krijgen. We zijn op zoek naar aanbieders van militair erfgoed (musea, forten, kastelen etc.) om mee samen te werken.

In mei verscheen de BKMilitaireBoeken voor het eerst, in de aanloop naar de Nationale Veteranendag op 24 juni 2017. In deze editie besteedden we voornamelijk aandacht aan de Nederlandse veteranen en hun verhalen. Natuurlijk zullen we aandacht blijven besteden aan deze groep, maar we willen ook zeker in bredere zin aandacht besteden aan de sporen die oorlog heeft achtergelaten en de verhalen van militairen in de loop van de geschiedenis.

Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen die geïnteresseerd zijn in militaire boeken en krijgsgeschiedenis ook geïnteresseerd zijn in militaire musea, forten, kastelen en ander militair erfgoed. De BKMilitaireBoeken kan en wil hier een verbindende factor in spelen. De BKMilitaireBoeken verschijnt in 170 boekhandels en is ook te vinden in bibliotheken en andere verspreidingsadressen. Wij zien ook graag dat de BKMilitaireBoeken in informatiecentra, cadeauwinkels en bij de receptie komt te liggen. De geïnteresseerde lezer zal dan in de boekhandel geïnspireerd worden voor interessante tentoonstellingen en in het militaire museum voor militaire boeken.

Vormen van samenwerking
Er zijn verschillende vormen van samenwerking mogelijk. Natuurlijk kunt u een advertentie nemen. Voor €150,- heeft u al een  advertentie van 1/8e pagina in de BKMilitaireBoeken. Aanbieders van erfgoed krijgen bij elke advertentie een pakket van 100 exemplaren van de BKMilitaireBoeken.  Op deze manier kunt u uw museum promoten bij 10.000 lezers. Daarnaast zullen we uw museum opnemen tussen in ons overzicht van verspreidingsadressen. Daarnaast zullen we via onze kanalen extra aandacht besteden aan uw museum, zoals de Twitter pagina, Facebook en de website.

U kunt ook een abonnement nemen van 6 edities van de BKMilitaireBoeken. U betaalt per pakket van 100 exemplaren €10  + €7 verzendkosten. Een abonnement van 6 edities komt dan neer op  €102,- .  Ook hier geldt dat uw museum dan opgenomen wordt in ons overzicht en extra aandacht krijgt via onze digitale kanalen.

Tenslotte komen we ook graag een kijkje nemen in uw museum of kasteel of op uw fort om een verslag te schrijven voor in de papieren krant of op de website.

We maken ook graag een afspraak met u en uw museum voor een samengesteld pakket of een samenwerking op langere duur. Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen met info@militaireboeken.com of te bellen met +31 302231718.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s