Persbericht: Boekenkrant promoot veteranenboeken op de Nationale Veteranendag

Persbericht

Op 24 juni 2017 vindt op het Malieveld in Den Haag de Nationale Veteranendag plaats. Op dit evenement heeft de Boekenkrant een stand met boeken die over veteranen gaan, of geschreven zijn door veteranen.

De Nationale Veteranendag                                                                                                                                                                                                                                                                                             Op 24 juni worden diegene geëerd die zich in hebben gezet voor het vaderland; niet alleen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar ook voor wereldwijde vrede en veiligheid.Verschillende veteranen hebben hun ervaringen op papier gezet of als inspiratiebron gebruikt voor boeken. De Boekenkrant wil deze veteranen een podium geven en heeft een plek ingericht waar Nederlandse veteranen hun boeken te koop aanbieden.

 Schrijvers in het Plaza theater                                                                                                                                                                                                                                                                                   Veteranen als Marco Kroon, Niels Roelen, Erik Krikke en Gerard van der Lee zullen aanwezig zijn in de tent en meedoen aan een speciaal podiumprogramma in het Plaza theater. Dit is een speciale tent waar veteranenkunst, van schilderijen tot muziek, wordt getoond.

 Interessante militaire boeken                                                                                                                                                                                                                                                                                            Er zullen ook boeken aanwezig zijn met een militair onderwerp, zoals 200 jaar Koninklijke Landmacht van Ben Schoenmaker en Een bewijs van belangstelling en welwillendheid: De medaille voor langdurige, eerlijke en trouwe dienst van Joep van Hoof, over de Militaire Willems-Orde.  Ook zal de BKMilitaireBoeken, de special van de Boekenkrant over boeken met een militair onderwerp, gratis verkrijgbaar zijn.

Boekenkrant
De BKMilitaireBoeken is een afgeleide van de Boekenkrant, de enige landelijke krant waarin boeken centraal staan. De Boekenkrant verschijnt elke eerste maandag van de maand, als het luchtalarm afgaat, in een oplage van 22.000 exemplaren. Verspreiding gebeurt via 160 boekwinkels en 30 bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Voor de klant is de Boekenkrant gratis. Een overzicht van boekwinkels die de Boekenkrant verspreiden is te vinden op http://www.boekenkrant.com. In deze winkels is ook de BKMilitaireBoeken te vinden. De Boekenkrant geeft ook specials uit over specifieke onderwerpen. De BKMilitaireboeken is één van deze specials.

Meer informatie

Meer informatie over de Boekenkrant en BKMilitaireboeken, is te vinden op http://www.boekenkrant.com en http://www.militaireboeken.com Meer informatie over de Veterandag is te vinden op http://www.veteranendag.nl

Voor meer informatie over de BKMilitaireboeken kunt u contact opnemen met Jesse Poiesz. info@militaireboeken.com of tel. +31 30 223 1718.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s