Persbericht – Boekenkrant lanceert op 1 mei een nieuwe special over militaire boeken.

Persbericht

Utrecht 24 april 2017 –  Op 1 mei 2017 verschijnt de eerste editie van de BKMilitaireboeken. De BKMilitaireboeken is een special van de Boekenkrant die opgezet wordt in samenwerking met uitgevers, organisaties en auteurs met betrekking tot militaire boeken en veteranen.

De BKMilitaireBoeken besteedt aandacht aan allerlei soorten boeken waarin militaire onderwerpen aan bod komen, van het heden helemaal terug naar de Romeinse tijd.De BkMilitaireBoeken zal zich richten op liefhebbers van boeken met een militair onderwerp, met bijzondere aandacht voor veteranen. Peter van Uhm en Marco Kroon krijgen het woord en zowel een generaal als een militair in Irak vertellen over hun favoriete militaire boeken. Maar ook het thuisfront van soldaten en veteranen wordt aan het voetlicht gebracht.

Verkrijgbaarheid                                                                                                                                          
Op 24 juni 2017, tijdens de Veteranendag in Den Haag, wordt de krant uitgedeeld, maar de BKMilitaireboeken zal ook verspreid worden via boekhandels en bibliotheken die ook de Boekenkrant verspreiden. Daarnaast zal de BkMilitaireBoeken verkrijgbaar zijn bij organisaties en evenementen die actief zijn op het gebied van militaire geschiedenis.

Militaireboeken.com                                                                                                                                     
Ter ondersteuning van deze special staat sinds december 2016 de website www.militaireboeken.com online. Dit is een platform voor de promotie van militaire boeken en alles daaromheen, evenementen, beurzen, boekpresentaties en ander militaireboekennieuws. Het platform zal als centraal contactpunt fungeren voor auteurs van militaire boeken, zodat zij zich op een krachtige manier kunnen presenteren

Boekenkrant
De BKMilitaireBoeken is een afgeleide van de Boekenkrant, de enige landelijke krant waarin boeken centraal staan. De Boekenkrant verschijnt elke eerste maandag van de maand, als het luchtalarm afgaat, in een oplage van 22.000 exemplaren. Verspreiding gebeurt via 160 boekwinkels en 30 bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Voor de klant is de Boekenkrant gratis. Een overzicht van boekwinkels die de Boekenkrant verspreiden is te vinden op http://www.boekenkrant.com. In deze winkels is ook de BKMilitaireBoeken te vinden.

Specials
Naast de Boekenkrant verschijnen er diverse specials die zich richten op specifieke thema’s en genres. De BKFilosofie is bijvoorbeeld een special over filosofie. De BKHistorischeRomans is een special over historische romans. De BKYA richt zich op de sterk groeiende markt voor young adult-boeken.

Meer informatie

Meer informatie over de Boekenkrant en BKMilitaireboeken, is te vinden op www.boekenkrant.com en www.militaireboeken.comDaarnaast  kunt u contact opnemen met Jesse Poiesz. info@militaireboeken.com of tel. +31 30 223 1718.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s