Extra promotie voor deelnemers Boekenkrant-stand op Nationale Veteranendag

Op de Nationale Veteranendag zal de Boekenkrant een stand beheren waarop veteranen hun boeken kunnen aanbieden. Natuurlijk is een plek op deze stand gratis. Wilt u meer aandacht voor uw militaire boek? Dan vindt u hier een aantal aanbiedingen!

De Boekenkrant werkt samen met de Stichting Nationale Veteranendag om een speciale stand te beheren voor militaire boeken tijdens de Veteranendag zelf. Veteranen en uitgevers van militaire boeken kunnen hier hun boeken uitstallen en verkopen.  Bent u een veteraan en wilt u uw verhaal letterlijk een plek geven op de Veteranendag? Dan zien wij u graag op 24 juni Wij zullen hier geen kosten voor rekenen. Het is echter wel mogelijk om uw boek, tegen betaling, een extra boost te geven zodat het publiek uw boek(en) goed zal kunnen vinden.

Het is allereerst, vanzelfsprekend, mogelijk om een boekfragment of advertentie te reserveren in de BKMilitaireboeken. Als special van de Boekenkrant die exclusief handelt over militaire boeken is dat dé plek waar uw militaire boek het beste tot zijn recht komt.  U heeft al een plekje in de BKMilitaireboeken vanaf € 150,- voor een 1/8e pagina. Er zijn echter ook mogelijkheden voor een halve of een hele pagina. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Mochten deze prijzen uw budget te boven gaan,  dan hebben we ook een speciale actie voor deelnemers aan de stand op de Veteranendag:  Voor € 100,-  krijgt u een plek op een 1/1e pagina die we speciaal voor u hebben gereserveerd. We hebben dan alleen een boekcover/auteursfoto van minimaal 300 DPI nodig, een wervend tekstje en de boekgegevens.  De lay-out nemen wij voor onze rekening, maar het geheel zal sterk lijken op de advertentie die we in de januari-editie van de Boekenkrant hebben gereserveerd.

 

 

 

 

 

Advertentie januari-editie Boekenkrant

U kunt ook een promotiebericht nemen op www.militaireboeken.com Voor €50,- zullen we een promotiebericht plaatsen op de website. Voor €25,-  extra nemen wij het promotiebericht ook op in de nieuwsbrief die elke maand rond de zestiende verschijnt.

Als u nog vragen heeft, horen we het graag. U kunt contact opnemen met info@militaireboeken.com of bellen met +31 302231718.

Graag tot 24 juni!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s