Veteranen gezocht!

Voor de nieuwe special van de Boekenkrant, BKMilitaireboeken, zijn we op zoek naar een veteraan die wil vertellen over zijn of haar favoriete militaire boek.

De special BKMilitaireboeken is gericht op iedereen die interesse heeft in militaire onderwerpen, van spannende ‘mannenboeken’ tot interessante boeken over militaire geschiedenis. Maar een belangrijk doel van de BKMilitaireboeken is de aandacht voor het verhaal van soldaten en veteranen. Daarom willen we graag een veteraan spreken over zijn of haar favoriete militaire boek.

Dit is dus een oproep aan de veteranen: Heeft u een favoriet militair boek? Dan horen we graag van u. We willen ook graag weten hoe het boek gerelateerd is aan uw ervaringen als militair en of er een bijzonder verhaal achter zit. Waren de situaties in het boek bijvoorbeeld herkenbaar voor u als soldaat, heeft u er steun of hulp aan gehad tijdens een uitzending of was het gewoon een dankbaar tijdverdrijf in de kazerne?

Wij horen het graag!

U kunt contact met ons opnemen via info@militaireboeken.com, bellen op +31 302231718. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via de social media of ons contactformulier.

Over BKMilitaireboeken

BKMilitaireBoeken is een speciale uitgave van de Boekenkrant die zich op boeken en auteurs die militaire onderwerpen als thema hebben. Speciale aandacht is hierbij voor boeken die door veteranen zijn geschreven. De inhoud bevat een mix van interviews, achtergrondverhalen, nieuws en boekfragmenten. De redactionele formule zorgt ervoor dat laagdrempeligheid en verdieping beiden aan bod komen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s