Boek: Levende geschiedenis in Herinneringen aan de dienstplicht bij de Luchtmacht 

De auteur beschrijft in dit boek een episode uit de periode van de dienstplicht.

Het leven op de LIMOS, kazerne te Nijmegen, is het decor voor dit boek. Het boek verhaalt over de belevenissen van zowel het kader als de dienstplichtig soldaat vanaf de eerste opkomstdag tot het vertrek als “geoefend soldaat” naar de basis of de vervolgopleiding. De auteur was zelf één van de instructeurs in deze periode en zijn bevindingen zijn dan ook gestoeld op waar gebeurde feiten en gedragingen. Het boek is een stukje “levende geschiedenis”, waarin vele oud-dienstplichtigen, doch ook het (beroeps)kader zich zeker zullen herkennen.

Martin van der Linden, Herinneringen aan de dienstplicht bij de Luchtmacht (Het leven en belevenissen op de LIMOS – kazerne) Lecturium Uitgeverij, 148 pagina’s, ISBN 978 90 853 9925 4, verschenen: 28 november 2007 (€ 16,95)

herinneringen-aan-de-dienstplicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s