Boek: Annemarie Bon, Alle Hens

Alle hens! is een prachtig boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Nederlandse zeevaart.

De gerenommeerde kinderboekenauteurs schetsen in zeventien verhalen een beeld van vaderlandse helden als Michiel de Ruyter, Piet Hein, Van Speyk en Karel Doorman. Ze beschrijven het leven aan boord van de schepen en op de marinewerf door de ogen van kinderen en zelfs een scheepshond. De verhalen zijn spannend, humoristisch en aangrijpend en als je het boek uit hebt, weet je heel wat meer over de geschiedenis van de Nederlandse marine.

Annemarie Bon, Lida Dykstra, Marcel van Driel, Bies van Ede, Peter Smit, Harry de Bles, Alle Hens: Stoere marineverhalen, Uitgeverij Kluitman, 160 pagina’s, ISBN 978 90 26 7350 0, Verschenen: 20-06-2015 (€ 17,99)

alle-hens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s