Aandacht voor militaire boeken in de Boekenkrant

In de Boekenkrant van januari prijkt een advertentie met verschillende militaire boeken, inclusief boekgegevens en wervende tekst, ter ondersteuning van de website www.militaireboeken.com en de Boekenkrant-special BKMilitaireBoeken.

Sinds kort staat deze website, www.militaireboeken.com, online. Het is een platform voor de promotie van militaire boeken en alles daaromheen: evenementen, beurzen, boekpresentaties en ander militaireboekennieuws. Met www.militaireboeken.com willen we ervoor zorgen dat de auteurs zich op een krachtige manier kunnen presenteren en militaire boeken aan het voetlicht brengen. Het platform zal als centraal contactpunt fungeren voor auteurs van militaire boeken. Kijk hier voor meer informatie over ons en onze missie.

We willen dit platform waar mogelijk onder de aandacht van het publiek brengen. Om dat te bereiken hebben we in de Boekenkrant van januari een pagina gereserveerd voor militaire boeken, met intentie om dit maandelijks terug te laten keren. De acht boeken die in januari-editie prijken, zijn:

  • Oorlogsvlieger van Antoine de Saint-Exupéry, uitgegeven door Van Oorschot
  • Van deur tot deur, geschreven door David Bellavia en John Bruning, uitgegeven door Uitgeverij de Boekerij

De Boekenkrant en BKMilitaireBoeken

De Boekenkrant verschijnt sinds 2007 en brengt al jaren recensies, interviews en boekennieuws. Kijk voor meer informatie op www.boekenkrant.com.  BKMilitaireBoeken is een speciale uitgave van de Boekenkrant die in mei zal debuteren. Deze special zal drie keer per jaar verschijnen en zich richten op boeken en auteurs die militaire onderwerpen als thema hebben. Speciale aandacht is hierbij voor boeken die door veteranen zijn geschreven. De inhoud omvat een mix van interviews, achtergrondverhalen, nieuws en boekfragmenten. De redact
ionele formule zorgt ervoor dat laagdrempeligheid en verdieping beide aan bod komen. De inhoud wordt verzorgd door een onafhankelijke redactie.

Reserveer nu een plek!

Wilt u ook aandacht voor uw militaire boek(en)? In de Boekenkrant van februari willen we een vergelijkbare advertentie plaatsen. Voor € 100,-  (normale prijs € 250,-) kunt u een plek op deze advertentie reserveren voor een boek naar keuze. Dan ontvangen we graag voor 30 januari een high-res boekomslag, boekgegevens (auteur, uitgeverij, titel, ISBN-nummer, website en prijs) en een stukje tekst van maximaal 25 woorden.  Wij zullen verder de opmaak op ons nemen. We gaan dan de tone of voice hanteren die ook gebruikt wordt op www.militaireboeken.com en gebruikt zal worden in de BKMilitaireBoeken. Daarnaast besteden we aandacht aan uw boek(en) op de website www.militaireboeken.com.

2016-1-2-militair-advertentie

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s