Boek: Martin Roemers, de Eindeloze Oorlog 

Fotograaf Martin Roemers kreeg twee belangrijke prijzen voor zijn bijzondere portretserie van oorlogsveteranen uit de Tweede Wereldoorlog. Hij won de tweede prijs bij de World Press Photo 2005 in de categorie serie portretten.

Diezelfde plaats behaalde hij eerder ook al bij de Zilveren Camera 2005. Roemers portretteerde veertig oud-strijders uit Nederland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Rusland in foto’s en indringende interviews. Het project resulteerde in de tweetalige publicatie De Eindeloze Oorlog/ The Neverending War.
Martin Roemers, de Eindeloze Oorlog, Uitgeverij QV, 119 pagina’s, ISBN 978 90 809 7401 2 (€19,00)
de-eindeloze-oorlog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s