Boek: Scott McEwen, Thomas Koloniar, Ghost Sniper

Bob Pope, directeur van een geheime Amerikaanse antiterrorisme-eenheid, verliest plotseling contact met zijn meest betrouwbare en dodelijke sniper, Navy Master Chief Gil Shannon. Hij vreest het ergste als hij hoort dat Gils missie, een Zwitserse bankier vermoorden die in het geheim terroristen financiert, onverwacht en catastrofaal misgaat.

Het blijkt dat Shannon zelf ook opgejaagd wordt door schimmen uit zijn verleden, die niets liever willen dan wraak nemen op de meest gruwelijke wijze. Als een Amerikaanse politica en haar konvooi in Mexico City in een hinderlaag lopen van een ex-sluipschutter die als huurling werkt voor het meest meedogenloze drugskartel van Mexico –ziet Pope zich gedwongen twee andere snipers te sturen: ex-SEAL Daniel Crosswhite en de nieuwste aanwinst van het Sniper Elite Team en ex-Groene Baret Chance Vaught. Alleen zij kunnen de moordende gek tegenhouden en de corrupte Mexicaanse ambtenaren ontmaskeren.

Scott McEwen, Thomas Koloniar, Ghost Sniper, Uitgeverij Karakter, 405 pagina’s, ISBN 978 15 011 2614 7 (€ 26,95)

ghost-sniper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s